Zespół TIM to zgrana grupa profesjonalistów od lat przygotowujących razem posiłki dopasowane do Waszych potrzeb.
Gotowe diety
już od 51,99 zł
Wybór Menu
już od 58,99 zł
Sprawdź nasze dodatki
Preferujemy nocne godziny dostaw 19-06
Kotulin – catering dietetyczny. Póki co do Ciebie nie dowozimy, ale stale poszerzamy naszą strefę dostaw, więc śledź informację o nowych miejscach dostaw w naszych mediach społecznościowych.
Catering dietetyczny kojarzy się wciąż niektórym z przywilejem bogaczy, a także z koniecznością wyrzeczeń żywieniowych. Na szczęście obecnie taka usługa dostępna jest praktycznie dla każdego, a dodatkowo dobre firmy dbają o zapewnianie zdrowych i przede wszystkim smacznych posiłków. Dieta pudełkowa ma więc wiele zalet, a największa z nich to możliwość zachowania dobrego samopoczucia i pięknej sylwetki dzięki zbilansowanym posiłkom. W taki sposób można zaoszczędzić czas, a najkorzystniejszą opcją będzie tania dieta pudełkowa z dostawą, np. ta od TIM Catering.
Wysokiej jakości tani catering dietetyczny gwarantuje każdemu klientowi stały dostęp do zdrowych posiłków. Ciągłe samodzielne liczenie kalorii i wybieranie w sklepie produktów z najlepszym składem jest frustrujące i czasochłonne. Menu cateringu jest każdorazowo konsultowane z dietetykiem, dlatego każdy może mieć pewność co do tego, że dostarcza organizmowi wszystkich cennych substancji. Jedzenie pudełkowe sprawdzi się doskonale w przypadku zabieganych osób spędzających większość czasu poza domem. Trudno jest im znaleźć chwilę na zjedzenie ciepłego posiłku w komfortowych warunkach, a także na wygospodarowanie wolnego czasu na przygotowanie jedzenia na cały tydzień. Catering zostanie dostarczony prosto pod wskazany adres, także do biura. To doskonała alternatywa dla szybkiego zjedzenia niezdrowej przekąski w biegu. Catering pudełkowy zapewnia odpowiednio wydzieloną ilość kalorii na każdy dzień, co jest szczególnie praktyczne dla osób odchudzających się. Łatwiej będzie im ograniczyć podjadanie.
Fit catering musi odpowiadać na indywidualne potrzeby każdej osoby. TIM Catering przygotował ofertę dla różnych klientów, również tych wykluczających pewne produkty w diecie, dlatego nie ma tu miejsca na wykluczanie kogoś. Ta firma cateringowa oferuje podstawową dietę Standard tym, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę z pudełkami. Mogą wybrać odpowiedni dla siebie wariant pod kątem kaloryczności. O zdrowe odżywianie trzeba dbać już od najmłodszych lat. Właśnie dlatego rodzice powinni przyjrzeć się diecie Junior i kupić ją swoim pociechom, by uczyć je wybierania wartościowych produktów i wyrobić w nich zdrowe nawyki. Osoby rezygnujące z mięsa mogą wybrać dietę Vegetarian, natomiast te rezygnujące ze wszystkich produktów pochodzenia zwierzęcego – Vegan. Klienci z nietolerancją laktozy ucieszą się z cateringu Lactose Free, z kolei ci ograniczający gluten zdecydują się na wariant Less Gluten. Niezależnie od składu, wszystkie posiłki są nie tylko zdrowe, ale również pyszne.
Diety pudełkowe sprawdzą się świetnie w przypadku większości osób. Umożliwią zachowanie pięknej sylwetki i dobrego samopoczucia. Dzięki nim można spożyć codziennie świeży posiłek nawet spędzając cały dzień poza domem. Najlepiej jest więc zdecydować się na catering z opcją dostawy pod wskazany adres, np. do biura. Przeszkody dla skorzystania z usługi nie stanowi również stosowanie restrykcyjnej diety. Dobra firma cateringowa ma na uwadze specjalne potrzeby żywieniowe klienta i przygotowuje zestawy dostosowane do oczekiwań np. osób na diecie wegetariańskiej, wegańskiej czy bezglutenowej. Dostępne są nawet diety dla dzieci. Ze smacznej i zdrowej diety pudełkowej może więc skorzystać każdy.
Catering nie powinien kojarzyć się z wyrzeczeniami i jedzeniem nudnych posiłków. Specjaliści z TIM Catering dbają o to, by potrawy były nie tylko wartościowe i zbilansowane, ale również smaczne. Nie są monotematyczne, składają się ze starannie wyselekcjonowanych względem indywidualnych potrzeb produktów, a ponadto wyglądają atrakcyjnie. Dzięki takiej diecie można poszerzyć horyzonty kulinarne i poznać składniki do wykorzystania we własnych potrawach, gdy klient zrezygnuje z usługi cateringu.